Ura Andersilla

Miksi hakea Andersille?

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja meillä työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Todisteena tästä, olemme olleet useina vuosina Suomen parhaiden työpaikkojen (GPTW) listalla kymmenen parhaan työpaikan joukossa. Organisaatiokulttuurimme perustuu jokaisen anderslaisen keskinäiseen kunnioitukseen, matalaan hierarkiaan sekä mahdollisuuteen vaikuttaa yrityksemme toimintaan.

Video Haluatko liittyä joukkoomme?

Katso video, tarkista avoimet työpaikat ja tee valintasi!

Edut anderslaiselle

Ai miksi valita Anders? Lue monipuoliset etumme ja tee päätös. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.

Sitoutunut henkilöstö

Työntekijämme viihtyvät Andersilla ja kantavat vastuun töistään.

Vastuulliset työtehtävät

Anderslainen pääsee vastuulliseen rooliin aina halutessaan.

Joustava työaika

Luottamus mahdollistaa joustavan työajan.

Etätyömahdollisuus

Asiantuntijatyössä ajalla ja paikalla ei ole merkitystä.

Työvälineet oman maun mukaan

macOS, Linux, Windows? Valitse mikä sinulle sopii parhaiten.

Lounasetu

Yhteiset lounaat ovat työpäivien parasta antia.

Aamupala

Muroja joka aamulle, perjantaisin nautitaan yhteinen brunssi.

Afterworkit

Afterwork sisältää usein PlayStationin ja erikoisoluita.

Kouluttautuminen

Työntekijöille varataan 10% työajasta kouluttautumiseen.

Yksityinen työterveydenhuolto

Mehiläinen palvelee anderslaisia flunssan yllättäessä.

Yhteiset harrastukset

Turussa pelataan viikoittain sählyä ja Helsingissä harrastetaan laijkokeiluja.

Uudet teknologiat

Projekteissamme pyritään käyttämään aina uusimpaa teknologiaa.

Matala hierarkia

Johtajat edistävät matalan organisaation politiikkaa.

Anders Brew Club

Brew Club tuottaa omia oluita Helsingin konttorilla.

Bonukset

Maksamme työntekijöillemme bonusta kvartaaleittain, mikäli asetetut tavoitteet saavutetaan.

Vaikutusmahdollisuus

Jokaisen anderslaisen toivotaan vaikuttavan yrityksen toimintaan omilla ideoillaan.

Avoimet työpaikat

Etsimme kaveria ylläpitämään ja kehittämään infrapalvelujamme, joissa ylläpidetään meidän ja asiakkaidemme ympäristöjä. Nykyaikaiseen ylläpitoon kuuluu paljon muutakin kuin vain palvelun resurssien tarkkailua – automatisointia, tietoturvan kehittämistä, tiivistä yhteistyötä kehittäjien kanssa ja uusien teknologioiden testaamista. Käyttöpalvelun perusajatus on, että homma toimii. Parasta käyttöpalvelua on sellainen, ettei sen olemassaoloa edes huomaa. Tämä ei kuitenkaan tapahdu itsestään – verhojen takana tapahtuu paljon ennakoivaa ja ylläpitävää työtä. Palvelun ollessa alhaalla, nurin ja päälaellaan, vaaditaan tilanteen hoidossa hellän tiukkaa ammattimaista otetta, rehellistä ja varmaa viestintää.

Mitä odotamme sinulta:

Vähintään kolmen vuoden kokemusta ylläpitotehtävistä sekä rautaista osaamista Linux käyttöjärjestelmistä. Toivomme lisäksi, että sinulla on kokemusta HA järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Toivomme, että seuraavat asiat ovat sinulle tuttuja tai mielekkäitä:

 • Pilvipalveluiden tuntemus (Google Cloud, AWS)
 • Raportointi- ja valvontatyökalut (Zabbix, Sentry)
 • Varmuuskopiointi, lokienhallinta, tietoturvaskannaukset
 • Automatisointi & konfiguraation hallinta (CI, Docker, Ansible)
 • Perustason ymmärrys useammastakin ohjelmointikielestä (esim. Python, JavaScript, PHP)

Olet meille oikea tyyppi jos: Olet tiimipelaaja ja tykkäät tehdä töitä ihmisten ja koneiden kanssa. Olet koodin kaveri ja palvelinten paras ystävä. Sinulla on kokemusta, näkemystä ja uskoa omaan osaamiseesi ja osaat viestiä hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Asiantuntijamyynti ei tunnu täysin vastenmieliseltä. Olet oma-aloitteinen ja valmis selvittämään asioita myös ilman ulkopuolista tukea sekä haluat kehittää ja parantaa asioita kehittyen kanssamme huippu DevOps-osaajaksi. Olet avoin ja kokeilunhaluinen, et siis jumita vanhoissa toimintamalleissa. Sinulla on mielipiteitä ja kokemusta siitä, miten tehdään käyttöpalvelubisnestä ja ymmärrät mikä on kehittäjien kannalta tärkeää. 

Etsimme siis sinua, innokas ja alastasi kiinnostunut DevOps-tyyppi, joka haluat nauttia mahtavasta tiimihengestä sekä uusista haasteista alati muuttuvalla pelikentällä. Meillä saat ja sinun tulee olla oma itsesi!

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää huipputiimimme!

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus järjestelmäkehittäjänä ja erilaiset webteknologiat ovat sinulle tuttuja. Anders pyrkii teknologiariippumattomuuteen, joten emme rajaa osaamisvaatimuksia tiettyihin koodikieliin, mutta Pythonin ja JavaScriptin osaaminen luetaan eduksi. Odotamme, että ketterä kehitys ja Scrum, Lean ja Kanban termit eivät ole sinulle hepreaa ja ymmärrät asiakkaan tärkeyden kehitysprojekteissa. Osaat ottaa myös vastuun kirjoittamastasi koodista, ensi rivistä aina asiakkaan laatukontrolliin.

Uskomme jatkuvaan kehitykseen ja toivomme myös sinun olevan avoin kouluttautumaan ja halukas kehittämään taitojasi. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen sekä aikaansaava ja haluat nähdä tuloksia. Työskentely Andersilla perustuu pitkälti yhteistyöhön ja haluamme joukkueeseen tiimipelaajan, joka kommunikoi muun tiimin kanssa. Delegointikykyä ja avoimmuutta tarvitaan työn sujuvuuden varmistamiseksi. Kommunikointi asiakkaan kanssa on tärkeässä osassa työnkuvaasi, ja toivomme sinun osaavan keskustella asiakkaiden kanssa niin, että he ymmärtävät heille tekemäsi työn.

Miksi hakea Andersille?

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Tuemme kehittymistäsi monin tavoin ja saat itsellesi henkilökohtaisen mentorin, joka tukee kasvuasi työyhteisön jäsenenä. Voit sisäisten ja ulkoisten koulutusten lisäksi myös hypätä mukaan harrastetoimintaan, sillä meille työn ulkopuolinen yhteinen tekeminen on tärkeä osa Andersin kulttuuria.

Andersin vauhdikas kasvu jatkuu ja haemmekin nyt joukkoomme innostuneita Python-kehittäjiä tiimiemme vahvistamiseksi Helsinkiin ja Turkuun. Meillä pääset mukaan moniin erikokoisiin hankkeisiin, jotka parantavat yritysten kilpailukykyä ja tuovat sadoille tuhansille suomalaisille helpotusta sähköiseen asiointiin.

Mitä toivomme sinulta?

Olet kokenut ohjelmoija ja sinulla on kokemusta Web-kehitykseen soveltuvista ympäristöistä, kuten Django, Flask tai Ruby on Rails tai joku muu yleisesti käytetty framework, etkä pelkää tulla Andersille koodaamaan Pythonia. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Tunnet lisäksi JavaScriptin ja sen uudet tuulet kuin omat taskusi (tai paremminkin), etkä kavahda CSS:n tai HTML:n kirjoittamista. LESS, SASS, jQuery ja ES6 ovat kaikki sinulle tuttuja sanoja, ja olet käyttänyt Reactia, Angularia, Knockoutia, Emberiä tai muuta vastaavaa kirjastoa. Nautit myös hyvin ja huolella testatusta koodista ja kehität ohjelmistoja ketterästi vaikka unissasi. 

Miksi hakea Andersille?

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Tuemme kehittymistäsi monin tavoin ja saat itsellesi henkilökohtaisen mentorin, joka tukee kasvuasi työyhteisön jäsenenä. Voit sisäisten ja ulkoisten koulutusten lisäksi myös hypätä mukaan harrastetoimintaan, sillä meille työn ulkopuolinen yhteinen tekeminen on tärkeä osa Andersin kulttuuria. Etuvalikoimamme on kattava ja työvälineet valitset toki oman makusi mukaan. 

Tehtävänämme on suunnitella ja kehittää asiakkaillemme erilaisia digitaalisia ratkaisuja liiketoimintalähtöisesti, avointa lähdekoodia hyödyntäen. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava, innovatiivinen ja pitkäaikainen kumppani.

Haemme Helsingin toimipisteeseemme asiantuntijarooliin Business Solution Designeria asiakkaidemme ICT –kehityshankkeiden mahdollistajaksi. Tässä yrityksemme avaintehtävässä toimit myynnin tukena ja olet aktiivinen ja innostunut auttamaan yrityksiä muuttamaan maailmaa erilaisten älykkäiden digitaalisten ratkaisujen avulla. Haluat toimia kanssamme suunnannäyttäjänä uusien ratkaisujen toteuttamisessa ja kärkijoukossa digitalisoimassa suomalaista yhteiskuntaa.

Mitä odotamme sinulta sinulta: 

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta luontaista kiinnostusta uusiin teknologioihin, joilla asiakkaamme voivat menestyä markkinoilla. Kykenet nopeasti luomaan kokonaiskuvan ja pystyt puhumaan sujuvasti tekniikasta ja liiketoiminnasta asiakkaidemme kanssa. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaprosesseja ja pystyt löytämään sieltä luovasti erilaisia digitaalisia mahdollisuuksia kasvun tukemiseksi. Tunnet tietojärjestelmäkehittämisen menetelmät ja ketterän kehittämisen lainalaisuudet. Ymmärrät, että hyvienkin ideoiden toteuttaminen vaatii viestintää eri sidosryhmille ja ehdotusten selkeää ja ymmärrettävää jäsentämistä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä englantia ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansioista tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Verkostoituminen on sinulle vaivatonta ja pidät ihmisten haastamisesta, olematta kuitenkaan röyhkeä.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen sekä aikaansaava ja haluat nähdä tuloksia. Uskot kuitenkin, että yhdessä tekemällä saavutetaan paras lopputulos ja pystyt antamaan tilaa myös muiden ajatuksille. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Lisäksi sinulla on ehdottomasti intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla muiden anderslaisten mukana kehittämässä Suomea maailman johtavaksi teknologiamaaksi.

Hae tehtävää lähettämällä CV sekä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveella osoitteeseen: rekrytointi@anders.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Managing Director Mikko Kivistö tai Director Riku Voipio. Meidät saat puhelimitse parhaiten kiinni keskiviikkoisin ja torstaisin kello 13.00-14.00 välisenä aikana.

Mikon yhteystiedot: Puh. 040 517 7743, email: mikko@anders.fi

Rikun yhteystiedot: Puh. 050 576 8899, email: riku@anders.fi

Tehtävänämme on suunnitella ja kehittää asiakkaidemme liiketoimintalähtöistä tietohallintoa ja luoda heille työkaluja menestyksen saavuttamiseksi kiristyvässä kilpailutilanteessa. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava, innovatiivinen ja monivuotinen kumppani.  

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta teknistä projektipäällikköä, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Olet tiimipelaaja, joka pitää jämäkästi monta lankaa käsissään, huumoria ja iloa unohtamatta. Tuet tiimisi jäseniä, valmennat ja luot uusia toimintatapoja yrityksen ja asiakkaiden menestymiseksi. Osaat kehittää liiketoimintaprosesseja etkä pelkää luoda uusia ja innovatiivisia tapoja menestyksen saavuttamiseksi. Arvostamme esimieskokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne ja omalla esimerkillä johtaminen.

Omaat kattavan käsityksen digitaalisten projektien hallinnasta ja sinulla on usean vuoden kokemus ICT- projektien menestyksekkäästä johtamisesta. Olet parhaimmillasi, kun saat kokonaisvastuun projekteistasi aina palvelumuotoilusta toteutukseen ja julkaisuun asti. Ensisijaisena tavoitteenasi on pysyä sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Haluat kantaa vastuun koko projektin elinkaaren osalta yhdessä tiimisi kanssa. Ymmärrät mitä tarkoittaa, että asiakas on meille ykkönen.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja: asiakkaan tyytyväisyys on sydäntäsi lähellä ja ymmärrät, että yrityksen sisällä viestinnällä on keskeinen rooli menestyksen saavuttamiseksi. Pystyt sujuvasti kommunikoimaan sekä tietohallinnon että liiketoiminnan kanssa suomeksi sekä englanniksi. Sijaintisi on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu tai Turku.

Toivomme sinulta:

 • Sinulla on vähintään AMK-tasoinen tekninen tutkinto ja ainakin kolme vuotta kokemusta teknisten projektien vetämisestä
 • Tunnet Scrum/Agile-menetelmät
 • Osaat tehdä vaatimusmäärittelyjä ja teknistä suunnittelua ohjelmistoprojekteissa
 • Osaat soveltaa osaamisesi käytäntöön sekä asiakkaan liiketoimintaan
 • Omaat ohjelmointikokemusta ja tunnet uusimmat web-teknologiat
 • Omaat kokemusta ohjelmistoprojektien myynnistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta

 Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen, positiivisen ja motivoituneen työympäristön yhdessä Suomen parhaista työpaikoista
 • Osallistumisen avainpaikalla yrityksen menestyksen rakentamiseen
 • Haastavia ja mielenkiintoisia ohjelmistoprojekteja
 • Mahdollisuus edetä mielenkiintoisiin työtehtäviin yrityksen sisällä

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä seuraavilta henkilöiltä:

 • Riku Voipio, puh. +358 50 576 8899, riku@anders.fi
 • Mikko Kivistö, puh. +358 40 517 7743, mikko@anders.fi 

Etsimme jatkuvasti uusia talentteja osaksi mahtavaa tiimiämme.
Kerro lisää itsestäsi ja jätä meille avoin hakemus.

Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.
Voit myös lähettää sähköpostia työnhakuun liittyvissä kysymyksissä osoitteeseen rekrytointi@anders.fi.

 

Avoin hakemus