Suunnittelu

Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja arvioimme asiakkaan digitaalisia mahdollisuuksia kokonaisuutena.

Menetelmät järjestelmäsuunnitteluun

Tuotteiden suunnittelussa ja testauksessa asiakkaalla on suuri rooli. Ketterän kehityksen eri vaiheet muokkaantuvat saadun palautteen mukaan ja suunnittelu etenee asiakkaan tarpeista.

Design Sprint

Design Sprintissä asiakkaalle ideoidaan ja suunnitellaan ryhmässä prototyyppisesti kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa myös käyttöliittymä on viimeistelty. Tehokas keino ideoida ratkaisu, jossa ryhmän heterogeenisyys vaikuttaa paljon ideoiden monipuolisuuteen. Tarkoituksena on tiiviin suunnittelun ja testauksen kautta syntyneen palautteen avulla jalostaa tuote, joka siirretään tuotantoon. 

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymää rakentaessa asiakas on mukana alusta asti testaamassa järjestelmää yhdessä Andersin kehittäjien kanssa. Käyttöliittymä on avainasemassa laadukkaan käyttökokemuksen luomisessa ja täten edistää asiakkaidemme kilpailukykyä. Käyttöliittymä on se osa, joka antaa loppukäyttäjälle ensivaikutelman järjestelmästä niin visuaalisella kuin loogisella puolella. Siksi on tärkeää, että järjestelmän prosessit on mietitty tarkoin ja harkitusti, jotta sisältö on selkeä ja looginen.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultointiin, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet.

Juha Reini

Juha Reini

Director, Sales & Marketing

juha.reini@anders.fi

+358 40 577 6750