Innovatiiviset liiketoimintaratkaisut

Digitalisaatio tarjoaa uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan. Pystymme jalostamaan innovatiiviset ideat yhdessä asiakkaan kanssa ja rakentamaan teknisesti laadukkaan ratkaisun.

Anders on ollut mukana useissa innovatiivisten liiketoimintaratkaisujen kehityksessä. Meille voit astella jo valmiiksi suunnitellun idean kanssa tai asiantuntijamme voivat yhdessä kanssasi miettiä ratkaisua koettuun tarpeeseen. Idea voi olla täysin uusi, jollaista markkinoilla ei vielä ole nähty tai idea voi olla uusi liiketoimintamalli jo olemassa olevaan prosessiin. Andersilla on monipuolinen osaaminen ja vaihtoehdot erilaisiin tuotekehitys-prosesseihin.

Ideointia voidaan toteuttaa workshopeilla, joka on tehokas ja intensiivinen keino läpikäydä ideoita. Päivän tai kahden workshopilla voidaan testata tietyn tarpeen ratkaisuja tai rakentaa prototyyppi versiosta. Design Sprintissä asiakkaalle suunnitellaan prototyyppisesti kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa myös ulkoasu ja käyttöliittymä on viimeistelty. Prototyypit ja konseptien testaukset ovat erinomaisia keinoja testata ideoita käytännössä ja vahvistaa ratkaisun toimivuus.

Kolmivaiheinen ratkaisun toteutus ja testaus:

  1. Idean hionta workshopissa (alk. 3 tuntia)
  2. Asiantuntijamme rakentavat prototyypin (1 viikko)
  3. Prototyypin ja konseptin esittely (2 tuntia)

Kiinnostuitko palvelusta?

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultointiin, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet.

Juha Reini

Juha Reini

Director, Sales & Marketing

juha.reini@anders.fi

+358 40 577 6750