Ideointi ja kokeilu

Anders tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntijuutta innovatiiviseen tuotekehitykseen. Asiakkailla saattaa olla valmiiksi selkeä tarve nimettynä tai se saattaa muotoutua yhdessä Andersin tiimin kanssa.

Tuotekehitysmenetelmät

Parhain mahdollinen lopputulos syntyy, kun innovaatiota testataan ennen tuotantoa. Erilaisten tuotekehitysmenetelmien tavoitteena on varmistaa konseptin toimivuus ja asiakkaan odotuksiin vastaaminen. Testiversion avulla asiakkaalle voidaan tarjota konkreettinen malli lopputuotteesta.

PoC Proof of Concept

Menetelmä sopii hyvin sisäisiin projekteihin, kun halutaan testata käytännössä jotain teoriaa tai konseptia. Sen tarkoituksena on todistaa, että jotain voidaan tehdä ja tarjota konkreettista näyttöä.

Prototyyppi Testiversio

Tehdään suunnitellusta järjestelmästä näyte, prototyyppi, jolla testataan haluttuja ominaisuuksia. Prototyyppi on konkreettinen väline, jolla voidaan testata järjestelmää. Tavoitteena on mallintaa, miten järjestelmä tehdään.

MVP Minimum Viable Product

Pyritään rakentamaan toimiva järjestelmä mahdollisimman vähin ominaisuuksin asiakkaan testattavaksi, jotta voidaan vahvistaa järjestelmän toteuttamis- ja elinkelpoisuus mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Hienosäädöt ja ekstraominaisuuksia lähdetään tekemään vasta tämän vaiheen jälkeen.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultointiin, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet.

Juha Reini

Juha Reini

Director, Sales & Marketing

juha.reini@anders.fi

+358 40 577 6750