Digitaalisten palveluiden kehitys

Tavoitteenamme on rakentaa liiketoimintalähtöisiä, pitkäikäisiä ja älykkäitä ratkaisuja avointa lähdekoodia käyttäen.

Digitaalisten palveluiden kehitysmenetelmät

Digitaalisten palveluiden kehitys on mahdollista toteuttaa joko avaimet käteen -periaatteella tai vuokraamalla asiantuntijat lisäkäsiksi projektiin. Luotamme ketterään kehitykseen sekä avoimen lähdekoodin teknologioihin, jotka molemmat tukevat läpinäkyvää ja asiakaskeskeistä filosofiaamme.

Ketterät kehitysmenetelmät

Koko prosessimme on ketterän kehitysmenetelmän vuoksi asiakkaillemme erittäin joustava ja tehokas. Kehitysprosessin aikana asiakas pääsee aktiivisesti vaikuttamaan tuotteeseen, jolla varmistetaan tarpeisiin vastaaminen. Kehitysmenetelmämme perustuu omaan AWOD (Anders Way of Doing) periaatteeseen, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tiimin vuokraus

Yksittäisiin kehitysprojekteihin voi olla kannattavampaa vuokrata asiantunteva tiimi huolehtimaan toteutuksesta kuin resurssoida tekijöitä omasta organisaatiosta. Vuokrattu tiimi keskittyy ainoastaan tuottavaan kehitystyöhön, jolloin projektityöskentely ei häiriinny muusta. Vuokratun tiimin vastuulla on rakentaa ja konsultoida tekninen ratkaisu asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin asiakas toimii projektin vetäjänä.

Avoin lähdekoodi

Luotamme avoimen lähdekoodin järjestelmiin, sillä avoimen lähdekoodin kehittäjäyhteisö päivittää ja jalostaa koodia ympärivuorokautisesti. Jatkuva kehitystyö ja tuhannet silmät löytävät kaikki järjestelmän takaportit, mikä takaa lyömättömän tietoturvan. Avoimuus helpottaa lisäksi järjestelmien integrointia ja räätälöintiä. Avoin lähdekoodi on tekee järjestelmästä lisäksi toimittajariippumattoman.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultointiin, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet.

Juha Reini

Juha Reini

Director, Sales & Marketing

juha.reini@anders.fi

+358 40 577 6750