Palvelut

Ratkaisumme digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti palveluita asiakkaan liiketoimintaan luottamalla avoimen lähdekoodin teknologioihin, räätälöintiin ja monipuoliseen osaamiseen.

Innovatiiviset liiketoimintaratkaisut

Digitalisaatio tarjoaa uusia ratkaisuja liiketoimintaan. Pystymme jalostamaan innovatiiviset ideat yhdessä asiakkaan kanssa ja rakentamaan teknisesti laadukkaan ratkaisun.

Lue lisää

Sisäisten prosessien automatisointi

Monia liiketoimintaprosesseja voidaan automatisoida ja sitä kautta helpottaa yritysten jokapäiväistä arkea. Työkalujen sähköistäminen vapauttaa resursseja toiminnan tärkeisiin prosesseihin.

Lue lisää

Terveys-, lääke- ja apteekkialan digitalisointi

Terveysalan digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia niin terveysalan yrityksille kuin kuluttajille. Tavoitteena on luoda yhdenmukainen palvelu kaikille ja tuoda terveyspalvelut lähemmäs kuluttajaa.

Lue lisää

Verkkokaupat

Meillä on 10 vuoden kokemus verkkokauppojen toteutuksesta. Andersilla on oma avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa-alusta, joka on räätälöitävissä monimutkaisiin ratkaisuihin.

Lue lisää

Toiminnanohjaus

Avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä Odoo on monipuolinen ERP-ratkaisu yrityksille ja kumppanuus Odoon kanssa on luonnollinen lisä teknologiapakettiimme.

Lue lisää

IoT

IoT-tekniikka tarjoaa yrityksille uusia mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa. Verkkoon liitettyjen esineiden tuottamalla tiedolla voidaan automatisoida prosesseja ja vähentää manuaalisen työn määrää.

Lue lisää

Julkisen sektorin kehityshankkeet

Nykyaikaiset kaupungit ja kunnat haluavat ostaa digipalvelunsa ketterästi, avoimella lähdekoodilla ja vahvalla yhteistyöllä. Meillä on paljon kokemusta julkisen puolen hankkeiden toteutuksista.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Yhä enemmän hanke- ja kehitysprojekteissa hyödynnetään konsultointipalveluita, joka on tuloksellinen ja kustannustehokas keino saavuttaa tavoitteet.

Lue lisää

Kokonaisvaltainen osaaminen projektielinkaaressa

Osaamisemme projektin kaikissa elinkaaren vaiheissa on laadukasta ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti projektien toimittamisesta alusta loppuun saakka.

Ideointi ja kokeilu Prototyyppi, MVP, PoC

Anders tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntijuutta innovatiiviseen tuotekehitykseen. Asiakkaalla saattaa olla valmiiksi selkeä tarve nimettynä tai se saattaa muotoutua yhdessä Andersin tiimin kanssa.

Lue lisää

Suunnittelu Design sprint, käyttöliittymäsuunnittelu

Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja arvioimme asiakkaan digitaalisia mahdollisuuksia kokonaisuutena.

Lue lisää

Digitaalisten palveluiden kehitys Ketterä kehitys, tiimin vuokraus, avoin lähdekoodi

Tavoitteenamme on rakentaa liiketoimintalähtöisiä, pitkäikäisiä ja älykkäitä ratkaisuja avointa lähdekoodia käyttäen.

Lue lisää

Tuki ja ylläpito SaaS palvelu, 24/7 tuki

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja mahdollisimman huoletonta ylläpitoa.

Lue lisää

Kumppanit

None
None
None

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultointiin, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet.

Juha Reini

Juha Reini

Director, Sales & Marketing

juha.reini@anders.fi

+358 40 577 6750