Meistä

Alusta lähtien halusin rakentaa työpaikan itselleni ja muille, jossa asiat tehdään alusta lähtien oikein ja suurella intohimolla.

Tomi Alapaattikoski, toimitusjohtaja, perustaja

Mihin toimintamme perustuu?

Anders tuottaa korkealaatuisia digitaalisia palveluita yrityksille ja julkisen puolen toimijoille.

Meillä on 10 vuoden kokemus digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta, vaativien integraatioiden rakentamisesta sekä palveluiden pitkäaikaisesta ylläpidosta. Luotamme vahvasti avoimen lähdekoodin ratkaisuihin, koska ne tarjoavat toimittajasta riippumattoman alustan ja maailmanlaajuisen kehittäjäyhteisön sekä edustavat yleisesti ottaen korkeaa tietoturvatasoa.

Koko prosessimme on ketterän kehitysmenetelmämme vuoksi asiakkaillemme erittäin joustava ja pystymme tarjoamaan pitkälle skaalautuvia järjestelmiä. Kehitysprosessin aikana asiakas pääsee aktiivisesti vaikuttamaan ratkaisuun, jolla varmistetaan haluttu lopputulos. Palveluihimme kuuluu myös konsultointi ja asiantuntijapalvelut.

Kumppanina olemme joustava, asiakaslähtöinen ja proaktiivinen toimija. Tavoittelemme aina aidon muutoksen aikaansaamista ja konkreettisia pitkän aikavälin tuloksia asiakkaidemme liiketoiminnassa. Pyrimme aina hoitamaan hankkeitamme positiivisella otteella kuitenkaan korkeasta laadusta tinkimättä. Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä ja työllistämme nykyisin yli 50 työntekijää kahdella mantereella. Yrityksemme on vuosien varrella saavuttanut monia palkintoja kasvuun sekä henkilöstön tyytyväisyyteen liittyen.

AWOD - Anders Way of Doing

AWOD on yrityksemme oma ketterän kehityksen metodi, jota hyödynnämme toiminnassamme. Koko prosessimme on menetelmän vuoksi asiakkaillemme erittäin joustava ja kehitysprosessin aikana asiakas pääsee aktiivisesti vaikuttamaan kehitettävään palveluun. AWOD-menetelmällä pystymme tarjoamaan pitkälle skaalautuvia järjestelmiä, jolla varmistetaan haluttu lopputulos.

1
Asiakkaan tarpeiden kartoitus
2
Ideointi, konseptointi ja suunnittelu
3
Jatkuva, ketterä kehitys 1-4 viikon sprinteissä
4
Valmis tuote & tyytyväinen asiakas

Andersin arvot

Andersin arvot ovat työntekijöidemme äänestyksen tulosta ja ne edustavat organisaatiotamme parhaiten.

Ammattitaitoinen

Ammattitaito Andersilla tarkoittaa omistautumista parhaan mahdollisen laadun tuottamiseen asiakkaillemme sekä ylpeyttä tekemistämme ratkaisuista. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme olla alamme johtava toimija.

Innovatiivinen

Pyrimme jatkuvasti olemaan askeleen edellä muita ja kehittämään uusia innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme menestyksen mahdollistamiseksi. Toimintatapamme tähtää kulttuuriin, jossa annamme tilaa luovalle kehitystyölle sekä kannustamme työntekijöitämme oppimaan uutta.

Luotettava

Luotettavuus tarkoittaa Andersilla muutakin, kuin toimivan ja luotettavan ohjelmiston toimittamista asiakkaillemme. Siihen sisältyy koko toimitusketjumme toimivuuden varmistaminen sekä se, miten toimimme sisäisesti yksilöinä ja yhteisönä asiakkaidemme parhaaksi.

Läpinäkyvä

Toimintamme nojaa avoimuuteen, joka ruokkii luottamusta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Läpinäkyvyys korostuu kaikessa tekemisessämme ja haluamme sen avulla luoda ilmapiirin, jossa jokaisella anderslaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme.

Kiinnostuitko meistä?

Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan konsultointiin, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet.

Juha Reini

Juha Reini

Director, Sales & Marketing

juha.reini@anders.fi

+358 40 577 6750