Anders' Roadshow

Andersin 10. juhlavuosi huipentuu syksyllä kolmen kaupungin roadshow spektaakkeliin, jossa modernin liiketoiminnan kovimmat tekijät yhdistävät voimansa aamuseminaareissa Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa. 

Anders lyö hynttyyt yhteen kumppaneidensa Odoon, IBM:n sekä Wirepassin kanssa ja kiertävät kolme kaupunkia esitellen digitaalisen liiketoiminnan viimeisimpiä kehitysaskeleita. Alojensa huippuasiantuntijat jakavat näkemyksenä tekoälyn, IoT:n ja toiminnanohjauksen vaikutuksista moderniin liiketoimintaan. Luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja, ainutlaatuisia kohtaamisia ja loistava tilaisuus kurkistaa tulevaisuuden liiketoiminnan mahdollisuuksiin.

Tilaisuudet järjestetään:

Jyväskylä ke 7.11. - Finnkino Fantasia
Helsinki to 8.11. - Finnkino Tennispalatsi
Turku pe 9.11. - Finnkino Kinopalatsi

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan!

Kumppanit

Anders Innovations

Vuonna 2008 perustettu ohjelmistotalo Anders Innovations toimii nykyään Turussa, Helsingissä ja Pohjois-Amerikassa, perustaen toimintansa avoimen lähdekoodin teknologioihin, innovatiivisuuteen ja huippuosaamiseen. Uusilla kumppanuuksilla Anders kykenee tarjoamaan huikean kilpailuedun kaikkiin digitalisaation osa-alueisiin.

Odoo

Avoimen lähdekoodiin perustuva toiminnanohjausjärjestelmän toimittaja Odoo on belgialaislähtöinen ja tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista erp-toimittajista. Avoin lähdekoodi mahdollistaa skaalautuvuuden ja järjestelmän räätälöinnin paremmin kuin kilpailijat, mikä tekee siitä erittäin vahvan vaihtoehdon markkinoille.

Wirepas

Wirepas Mesh -verkon avulla asiakkaast voivat kerätä paikka- ja sensoridataa langattomasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Kun paikka- ja sensoridata yhdistetään yrityksen tarpeiden mukaisiin mallinnuksiin esimerkiksi kartoissa, graafeissa, raporteissa ja hälytyksissä, voidaan merkittävästi tehostaa yrityksen prosesseja. Wirepas toimii kahdeksassa maassa ja työllistää 60 henkilöä. 

IBM

IBM on johtava koneoppimisen teknologioiden sekä avoimen lähdekoodin alustojen ja standardien kehittäjä. Esityksessä käsittellään koneoppimisen merkitystä ja vaikutusta liiketoiminnalle, alustataloutta ja toiminnanohjausta koneälyn mahdollistajana, konkreettisten asiakasesimerkkien kera.

Aamuseminaarin aikataulu

Jyväskylä: ke 7.11. Helsinki: to 8.11. Turku: pe 9.11.
 

8:30 Aamupala
9:00 Tervetuliaispuhe Anders Innovations - mihin ERPit ovat matkalla?
Tomi Tolonen, Anders Innovations 
9:15 Wirepas - Tosielämän käyttöesimerkkejä Wirepas Mesh toteutuksista
Sebastian Linko & Mirva Saarijärvi, Wirepas
10:00 IBM - Koneälyn tulevaisuus toiminnanohjauksessa
Jukka Ruponen 
10:45 Tauko
11:00 Odoo: Avoin toiminnanohjaus, puhdas mahdollisuus!
Donat van Steenbergh, Odoo
11:45 Kyselyhetki
12:00 Lounas
12:30 Elokuva: Oma maa
None
None
None
None